2010. május 10., hétfő

Kure Kure Takora

Ha a gyerekműsoroknak létezne debilségi versenye, garantáltan a Kure Kure Takora nyerne. A Toho által gyártott show afféle pre-teletubbies volt, néhány bántóan színes, antiszociális állat és gyümölcs ugrabugrált benne majd 3 percen keresztül. 1973-ban és 74-ben futott a Fuji TV-n, a japán gyerekek nagy örömére. A 260 epizód zenéjét Kikucsi Sunszuke szerezte (ő dolgozott később a Dragon Ball és a Dragon Ball Z sorozatokon is). Itt alul a betiltott 220-as részt lehet megtekinteni, amiben feldühödött szomszédok szétverik az őket bottal terrorizáló főhőst.



1 megjegyzés:

  1. Tisztelt Blogíró!

    Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

    Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

    http://mortemaeternus.blogspot.com/

    egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

    Jelenleg 6 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

    Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

    Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

    VálaszTörlés